Oolthuis bouwt, verbouwt en renoveert voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw; samen met u realiseren wij uw wens.


bezoek website

Achterhoek Prefab

Maatwerk op en top, dat kunnen wij u bieden met prefab timmerwerk van Achterhoek Prefab. Een compacte en vlakke organisatie waar kwaliteit en vakmanschap nog hoog in het vaandel staan.

Achterhoek Prefab beschikt over een moderne timmerfabriek een ploeg van gemotiveerde vakmensen, uitgerust met de modernste apparatuur, niets wat de bouw van uw prefab elementen in de weg staat.

Doordat de elementen in een geconditioneerde omgeving worden vervaardigd, spelen weersinvloeden op dat moment geen rol. Dit komt ten goede van zowel de kwaliteit als de bouwsnelheid.

Ook flexibiliteit in vorm en gebruik van materiaal behoort tot de mogelijkheden wanneer u kies voor het bouwen met prefab bouwsystemen van Achterhoek Prefab. U kunt hierbij denken aan diverse vormen van kappen, soorten isolerende materialen en binnen- en buitenbeplating. Maar ook aanvullende elementen als dakkapellen, knieschotten, vlieringen, gootrekken etc.

Achterhoek Prefab beschikt over een eigen montageploeg. De vaklieden welke betrokken zijn bij de engineering van de prefab kap komen enkele dagen voor montage de voorbereiding treffen.

Nadat de afspraak is gemaakt voor de montage van de kap, is het moment daar. De finaledag, het plaatsen van de kap zal volledig uit handen genomen worden door Achterhoek Prefab.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Betonmallen

Wij beschikken over een moderne en volledige timmerfabriek, van alle moderne gemakken voorzien. Hier produceren wij al vele jaren modellen voor de betonindustrie. Te denken aan houten mallen voor galerijplaten en balkonplaten, maar ook trappen, dorpels, afdekkers en andere onderdelen van beton. Deze mallen worden op de millimeter nauwkeurig geproduceerd en afgelakt. Daarnaast kunnen wij de mallen voorzien van verschillende structuren die al dan niet verdiept kunnen worden aangebracht. De inzet van de mal kan zijn voor enkele stuks of voor grote series, waarbij de mal zwaarder uitgevoerd zal worden.

Meer informatie

Maatwerk op en top

PLANNING WORDT GEHAALD

De complete kappen, knieschotten, dakkapellen, vlieringen en vele andere dak-elementen worden op maat gerealiseerd in de hypermoderne timmerfabriek van Achterhoek Prefab. Dat heeft als bijkomend voordeel dat de elementen in een gecontroleerde omgeving gemaakt worden. Slecht weer tart noch de kwaliteit noch de planning. Bovendien wordt het werk uitgevoerd door een ploeg specialisten met de nieuwste apparatuur en liefde voor hun vak. De opdrachtgever is er dus vrijwel zeker van dat de beoogde planning wordt gehaald.

 

ZONNEPANELEN

In het proces is er ruimte voor flexibiliteit in vorm en materiaal. Denk aan de vormen van de kappen, maar ook aan isolerende materialen en binnen- of buitenbeplating. Het is mogelijk om een speciale folie aan te brengen waardoor zonnepanelen rechtstreeks op het dak gemonteerd kunnen worden om vervolgens met pannen te worden ingedekt.

 

MONTAGE

Als het HSB dak-element uiteindelijk klaar is, kan het gemonteerd worden. Uiteraard heeft Prefab Achterhoek ook hiervoor de nodige specialisten in huis. Mede dankzij het robuuste materiaal en de co├Ârdinatie van HCI wordt het dak of het dak-onderdeel vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Dit alles verloopt duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en zonder vertraging.

Laat een bericht achter


  Velden met een * zijn verplicht

  Kunnen wij u helpen?


  Heeft u vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Laat hier gerust een bericht achter, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Liever direct contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd! Wij zijn te bereiken via:

  Achterhoek Prefab B.V.
  Boschlaan 15
  7131 RA Lichtenvoorde

  0544 37 2048
  info@oolthuis.nl

  Oolthuis Bouwt

  Oolthuis Bouwt staat voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onverminderd enthousiasme bouwen, verbouwen en renoveren zij voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw.


  Bezoek de website van Oolthuis Bouwt