Oolthuis bouwt, verbouwt en renoveert voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw; samen met u realiseren wij uw wens.


bezoek website

Boerderij Renovatie


Met oog voor detail

Het renoveren, restaureren of het realiseren van kleine verbouwingen van (monumentale) boerderijen en huizen in het buitengebied is één van onze specialismen. Op deskundige wijze pakken we de renovatie aan. Wij verliezen daarbij de karakteristieke eigenschappen van de oorspronkelijke boerderijbouwkunst niet uit het oog.

Uw wensen en ideeën en de flexibiliteit van Oolthuis bouwt b.v. vormen de basis voor een perfect resultaat. Het ombouwen van een boerderij naar een luxe woonhuis vraagt veel verstand van zaken en de nodige flexibiliteit. Want of het nu gaat om het herstellen in oorspronkelijke staat of het moderniseren en aanpassen aan de huidige maatstaven, je weet nooit precies wat je tegenkomt.Utiliteitsbouw


Een nieuwe stap

Een nieuw pand, een flinke verbouwing of een renovatie is een grote stap voor u en uw bedrijf of instelling. U weet wat u wilt, hoe u het wilt en wat bij u past. Oolthuis bouwt b.v. realiseert al jaren functionele en doordachte bouwwerken. Wij luisteren, kijken wat bij u past en zetten uw wensen op een rij. Vakmanschap in combinatie met heldere communicatie voor en tijdens de bouw zorgen ervoor dat u, samen met ons, uw doel bereikt: een functionele en prettige werkomgeving passend bij u en uw bedrijf of instelling.


bekijk projecten

Particulier bouw


Het huis van uw dromen

U wilt het huis van uw dromen. Een huis waarin het prettig wonen en – steeds belangrijker – ook lekker werken is. Een huis dat leeft en meeleeft. Oolthuis bouwt b.v. bouwt en verbouwt woningen in alle stijlen, vormen en uitvoeringen.
Onze compacte en flexibele organisatie betrekt u op allerlei manieren bij de voortgang van uw bouwproject. Terugkoppeling van ideeën en voortgangsgesprekken zijn voor ons gesneden koek. Ook onze vakmensen denken met u mee: de metselaars en timmerlieden op de bouw, maar ook de mannen in de modern, compleet uitgeruste werkplaats. Hun ervaring en kwaliteitsstreven maken dat u straks leeft in het huis van uw dromen. Tevens zijn wij in bezit van het Woningborgcertificaat wat u nog eens extra zekerheid biedt!


bekijk projecten

Interieur bouw


Het interieur vormt één van de belangrijkste visitekaartjes van uw winkel, kantoor, bedrijf of woning. Een mooi interieur draagt bij aan het imago dat u wilt uitstralen.

Oolthuis bouwt b.v. bouwt interieurs in alle prijsklassen, soorten, maten en stijlen. We werken voor bedrijven, instellingen, overheden én particulieren. Voor onze interieurbouwers is elk project een nieuwe uitdaging. Hun vakmanschap en gedrevenheid zorgt ervoor dat die uitdaging altijd tot een perfect einde wordt gebracht. En onze kwaliteit? Daar kunnen we kort over zijn: alleen het beste is goed genoeg.


Laat een bericht achter


Kunnen wij u helpen?


Heeft u hulp nodig of wilt u iets van ons weten? Laat hier gerust een bericht achter, wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd! Wij zijn te bereiken via:

Oolthuis Bouwt B.V.
Boschlaan 15
7131 RA Lichtenvoorde

0544 37 2048
info@oolthuis.nl

Achterhoek Prefab

Maatwerk op en top, dat kunnen wij u bieden met prefab timmerwerk van Achterhoek Prefab. Een compacte en vlakke organisatie waar kwaliteit en vakmanschap nog hoog in het vaandel staan.


Bezoek de website van Achterhoek Prefab