Oolthuis bouwt, verbouwt en renoveert voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw; samen met u realiseren wij uw wens.


bezoek website

Boerderij renovatie


Karakter

De charme van een (monumentale) boerderij of huis in het buitengebied zijn de karakteristieke eigenschappen. Bij de renovatie, restauratie of verbouwing verliezen wij de oorspronkelijke boerderijbouwkunst niet uit het oog en pakken we de renovatie deskundig aan.

Samenspraak en flexibiliteit vormen samen de basis voor een perfect eindresultaat. Het verbouwen van een boerderij naar een luxe woonhuis vraagt veel deskundigheid en oog voor detail. Of het nu gaat om het herstellen van de oorspronkelijke staat of het moderniseren en aanpassen naar de huidige maatstaven, je weet nooit precies wat je tegenkomt. Bij ons staan uw wensen en idee├źn ten alle tijde voorop en deze worden vertaald naar een prachtig eindresultaat.


bekijk projecten

Laat een bericht achter


Kunnen wij u helpen?


Heeft u hulp nodig of wilt u iets van ons weten? Laat hier gerust een bericht achter, wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd! Wij zijn te bereiken via:

Oolthuis Bouwt B.V.
Boschlaan 15
7131 RA Lichtenvoorde

0544 37 2048
info@oolthuis.nl

Achterhoek Prefab

Maatwerk op en top, dat kunnen wij u bieden met prefab timmerwerk van Achterhoek Prefab. Een compacte en vlakke organisatie waar kwaliteit en vakmanschap nog hoog in het vaandel staan.


Bezoek de website van Achterhoek Prefab