Oolthuis bouwt, verbouwt en renoveert voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw; samen met u realiseren wij uw wens.


bezoek website

Betonmallen


Wij beschikken over een moderne en volledige timmerfabriek, van alle moderne gemakken voorzien. Hier produceren wij al vele jaren modellen voor de betonindustrie. Te denken aan houten mallen voor galerijplaten en balkonplaten, maar ook trappen, dorpels, afdekkers en andere onderdelen van beton. Deze mallen worden op de millimeter nauwkeurig geproduceerd en afgelakt. Daarnaast kunnen wij de mallen voorzien van verschillende structuren die al dan niet verdiept kunnen worden aangebracht. De inzet van de mal kan zijn voor enkele stuks of voor grote series, waarbij de mal zwaarder uitgevoerd zal worden.


Laat een bericht achter


Kunnen wij u helpen?


Heeft u hulp nodig of wilt u iets van ons weten? Laat hier gerust een bericht achter, wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd! Wij zijn te bereiken via:

Oolthuis Bouwt B.V.
Boschlaan 15
7131 RA Lichtenvoorde

0544 37 2048
info@oolthuis.nl

Oolthuis Bouwt

Oolthuis Bouwt staat voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onverminderd enthousiasme bouwen, verbouwen en renoveren zij voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw.


Bezoek de website van Oolthuis Bouwt