Oolthuis bouwt, verbouwt en renoveert voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw; samen met u realiseren wij uw wens.


bezoek website

Hal JCL

Utiliteitsbouw

Een nieuw pand, een flinke verbouwing of een renovatie is een grote stap voor u en uw bedrijf of instelling. U weet wat u wilt, hoe u het wilt en wat bij u past. Oolthuis bouwt b.v. realiseert al jaren functionele en doordachte bouwwerken. Wij luisteren, kijken wat bij u past en zetten uw wensen op een rij. Vakmanschap in combinatie met heldere communicatie voor en tijdens de bouw zorgen ervoor dat u, samen met ons, uw doel bereikt: een functionele en prettige werkomgeving passend bij u en uw bedrijf of instelling.

Bekijk
meer projecten
waar we trots
op zijn

Laat een bericht achterKunnen wij u helpen?


Heeft u hulp nodig of wilt u iets van ons weten? Laat hier gerust een bericht achter, wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd! Wij zijn te bereiken via:

Oolthuis Bouwt B.V.
Boschlaan 15
7131 RA Lichtenvoorde

0544 37 2048
info@oolthuis.nl

Achterhoek Prefab

Maatwerk op en top, dat kunnen wij u bieden met prefab timmerwerk van Achterhoek Prefab. Een compacte en vlakke organisatie waar kwaliteit en vakmanschap nog hoog in het vaandel staan.


Bezoek de website van Achterhoek Prefab