Oolthuis bouwt, verbouwt en renoveert voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Utiliteits-, particuliere en interieurbouw; samen met u realiseren wij uw wens.


bezoek website

Woningen Zeddam

Particuliere Bouw

Uw droomhuis is een huis dat u past. Een huis dat leeft en meeleeft en waar u thuis kunt komen. Wij bouwen en verbouwen in alle stijlen, vormen en uitvoeringen. Door goed naar uw wensen te luisteren, te kijken wat bij u past en advies op maat te geven waar nodig komen we samen tot het perfecte eindresultaat. Tijdens de bouw blijft u betrokken bij de voortgang en worden idee├źn teruggekoppeld. Al onze vakmensen denken met u mee; de metselaars en timmerlieden op de bouw, maar ook onze medewerkers van onze moderne werkplaats. Onze gezamenlijke kennis in combinatie met ons streven naar kwaliteit zorgen voor de kers op de taart voor uw droomhuis.

Bekijk
meer projecten
waar we trots
op zijn

Laat een bericht achterKunnen wij u helpen?


Heeft u hulp nodig of wilt u iets van ons weten? Laat hier gerust een bericht achter, wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan.

Liever zelf contact opnemen? Dat mag natuurlijk altijd! Wij zijn te bereiken via:

Oolthuis Bouwt B.V.
Boschlaan 15
7131 RA Lichtenvoorde

0544 37 2048
info@oolthuis.nl

Achterhoek Prefab

Maatwerk op en top, dat kunnen wij u bieden met prefab timmerwerk van Achterhoek Prefab. Een compacte en vlakke organisatie waar kwaliteit en vakmanschap nog hoog in het vaandel staan.


Bezoek de website van Achterhoek Prefab